video

RFID News RFID News Feed

RFID News

RFID News


in RFID News onWith the outbreak of COVID-19 in China, now you must be very worried about whether the product will carry viruses? If you place an order, will the goods you receive be safe? You can rest assured.

On the one hand, the new pneumonia epidemic situation in China has been effectively controlled, enterprises have resumed work with the permission of the Government, and people's lives have gradually begun to return to normal.

On the other hand, our company has not relaxed its vigilance. Not only has it fully disinfected the office environment, strictly required employees to do a good job of protection, but also strictly disinfected and controlled the products. Let's take a look at how we strictly defend against Coronavirus!

Regular...

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

In on s dagelijks leven zijn er veel toepassingen van NFC en RFID producten, zoals de NFC -functie van onze mobiele telefoon, snelle bestelling aankoop, via de poort, links om apparatuur te gebruiken, RFID -producten zijn meer gemanifesteerd in toegangskaarten, bankkaarten, kleding labels, vermogensbeheer, onbemande supermarkten, betalingen, enzovoort.Vandaag zal asiarfid de toepassing van NFC en RFID voor u uitleggen.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

NFC afkomstig van de RFID - technologie, maar met de RFID - dan ook een zekere mate van verschil, zo het NFC en RFID - wat is het verschil?Wat is dat met je vandaag asiarfid NFC, wat is het verschil tussen de RFID - technologie, en hoe ze is.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Passieve RFID - tags geen energiebron; ze eerst door de lancering van de elektromagnetische golven gelezen en geschreven na de activering van de informatie, de terugkeer van de lezer.Passieve RFID - tags in praktische draagwijdte van ongeveer 10 cm en een paar meter.actieve RFID - tags hebben een ingebouwde voeding en een speciale taak voor de uitvoering van de microprocessor.Actieve RFID - tags van de reikwijdte van de toezending van de gegevens en de passieve tags te vergelijken zou veel verder; een actieve RFID - lezer om toezicht te houden op alle actieve binnen 100 meter van het etiket.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

In het dagelijks leven, gebruiken we de kaart is heel veel soorten, een bus kaartje, een bank, een kaart, identiteitskaart, heel veel.De meeste kaarten zijn begonnen met de kaart, want de magnetische storing te dragen en niet veel, dus nu zijn de kaarten van de kaart, dus wat is het verschil tussen de id kaarten en pasjes?

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Anti - metaal is een speciale anti - magnetische absorberend materiaal verpakt als een elektronische etikettering, het oplossen van elektronische etiketten op het oppervlak van het metaal niet aan het probleem.Het product kan water, zuur, base, ter voorkoming van botsingen, hoge temperatuur, stabiel.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Het leven van de ontwikkeling tot nu toe, vast in ons dagelijks leven, speelt een cruciale rol.We betalen in het restaurant, we kopen in de supermarkt, we zijn in het vervoer, in de handen van de NFC kaarten of RFID - kaarten nodig.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

En de opkomst van de logistieke sector en de snelle ontwikkeling van de omvang, de opslag en het beheer worden geconfronteerd met grote druk om de menselijke, materiële kosten aanzienlijk te verhogen, en de oplossing van de RFID - technologie is het beheer van de logistiek. De complexiteit en omvang van de taken in de opslag van goederen en Het beheer.Het beheer van de opslag van meer automatisering en informatie.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

De omvang van de contact - en met de traditionele krediet - of debetkaarten hetzelfde.Met een enkel geïntegreerd circuit chip, die met een geheugen of opslag met microprocessor.Contact - en moeten worden opgenomen in de Cards - apparatuur.In verband met de lezer van de naald op de mat oppervlak en de kaart "contact", te lezen en de geheugenkaart chip bevat informatie.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Asia RFID is een one -stop service fabriek met focus op RFID en NFC producten.Azië RFID kan hoogwaardige RFID -producten en diensten leveren.Het omvat RFID tags, RFID -kaarten, RFID -polsbandjes, NFC -tags, NFC -kaarten en andere producten.We hebben de goedkoopste prijs, de hoogste kwaliteit service en de meest duurzame producten.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

AsiaRFID is een one - stop - fabriek in Azië.We kunnen de hoge kwaliteit van de radiofrequentie - identificatie van producten en diensten.We hebben de diversiteit van het product, de RFID - tag, RFID - kaarten, RFID - armband, het NFC etiketten, kaarten en andere producten van het NFC.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

RFID - technologie als op dit moment een van de belangrijkste instrumenten voor de verzameling van de gegevens automatisch, elektronische etikettering is een essentieel onderdeel van het RFID - systeem, maar in de meeste gevallen, de algemene etikettering is niet sterk, maar kan op verschillende scenario 's van de elektronische etikettering eisen.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Een RFID - lezer, als een snelle gegevens verzamelen en intelligente systemen, optimalisering van de orders en de informatie in het proces, om te voorkomen dat de controle van de identiteit van de operatie bij patiënten met kunstmatige vermindering van de hand van medisch personeel, medische gegevens, de vermindering van het aantal ongevallen.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Sociale ontwikkeling van RFID - technologie van vandaag op tal van gebieden, ter vervanging van de positie van de streepjescode, zo van RFID - technologie in vergelijking met de RFID - technologie en de streepjescode, waar?

0 Comments

Showing 1 to 14 of 262 (19 Pages)