video

Welke is de beste onder de grafische bestanden voor RFID-producten?

in RFID video on . 0 Comments

Zoals we allemaal bekend, printen bestanden voor RFID-producten hebben vele gered vormen, en de voorkomende zijn AI en CI. Voor drukproces, het bestand vorm essentieel onderdeel dat betrekking heeft op de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de producten die u wilt. Misschien ken je ontwerper altijd toekent aan het ontwerp die u verstrekt aan de productie te regelen.

In de video, laten wij u het formulier overdracht. Veel klanten die hebben samengewerkt met ons altijd onthouden om onze verkoop personen sturen AI en CI vorm, zodat de bestelling is zo succesvol. Echter, voor sommige klanten die niet te veel over het bestand vorm van RFID-producten weet, kunnen ze het formulier fout. Dit is niet alleen van invloed op onze productie snelheid, maar is ook niet goed voor onze klanten. Dus hoe belangrijk een standaard formulier!

Al met al hopen we de geschikte bestand vorm van RFID-producten van u ontvangen voordat u de bestelling te bevestigen. Maar als je niet kan oplossen, kunt u ook sturen de HD-beelden. Zeker, het maakt niet uit welk probleem je ontmoet, gewoon contact met ons op, we zijn nog steeds hier.

Last update: Jan 03, 2020

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply