video

RFID Fabric Polsbandjes voor Betaling / Access Control tijdens evenementen / Festivals

in RFID video on . 0 Comments

RFID-technologie te ontwikkelen, hebben RFID polsbandjes en RFID-kaarten worden meer effectieve betaling, vooral RFID polsband. Het wordt beschouwd als de slimme ticket.Tijdens een evenement, heb je ooit problemen zoals ticket fraude en ticket wederverkoop tegengekomen?

Laten we eens kijken wat de RFID-technologie zou kunnen doen op evenementen. Voor evenementen, zijn RFID Fabric Polsbandjes voornamelijk gebruikt voor toegangscontrole, brand activation en girale betalingen, het creëren van significante voordelen voor organisatoren, sponsoren en bezoekers.

Elke tag bevat een unieke ID in verband met en herkenbaar aan de individuele bezoeker het dragen van de RFID verbruiksgoederen band. Mensen moeten de kans om de snelheid en eenvoud van de transacties te ervaren wanneer ze hun polsbandjes te gebruiken. Bijvoorbeeld, wanneer je een fles wijn wilt, kunt u uw polsbandje voor de betaling vegen. Ja, dit is zo ongelooflijk en snel.

Zo is de belangrijkste toepassingen van RFID-technologie op een festival zijn onder andere, toegangscontrole, girale betalingen. En wat meer is, met de sociale media-ervaringen, ze konden ticket fraude en ticket verkoop te elimineren. Vanwege de gunstige, misschien meer en meer mensen zullen RFID polsbandjes tijdens festivals in de toekomst.

Last update: Jan 03, 2020

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply