video

Chinese leverancier, fabrikant van RFID, Shenzhen Xinyetong standaard Service technologie

in RFID News, RFID video on . 0 Comments

Shenzhen Xinyetong technologie, als leverancier van Chinese RFID product niet alleen kunnen wij leveren de goederen van hoge kwaliteit, de beste service zal worden verstrekt voor u als goed. Nu, laten we praten over de beste dienst die wij voor u kunnen doen. We krijgen 3 stappen, pre-verkoop op verkoop en after-sales service.

1. pre-verkoop service: eerst en vooral, voor de meeste hot-verkoop producten, hebben we genoeg voorraad te leveren aan u wanneer u het dringend nodig. En dan, we raden aan de meest geschikte goederen en bieden de beste prijs voor u afhankelijk van uw eisen. Voor speciale goederen u nodig, wij kunnen helpen u het precies door PDF- of AI-indeling te bevestigen exacte productie voor u ontwerpen. Bovendien, wanneer je niet echt zeker de goederen die we maken, we kunnen leveren enkele gratis monsters voor het testen, of doen sommige aangepaste monsters volgens uw speciale eisen.

2. op-verkoop service: wij beloven, elk onderzoek zal een antwoord kreeg binnen 12 uur. En we zullen het bijwerken van de informatie van productieplanning voor u bevestiging van uw bestelling. Immers zullen goederen gedaan, wij met duurzaam pakket, attache aan het etiket, het pak en bevestigen de informatie van de ontvangst en de handelsfactuur opnieuw voor u.

3. na service: voor het gebruik van uw vragen of opmerkingen, wij zal bieden een gedetailleerde oplossing voor u in tijd. Voor producten van het probleem, we regelen de productie en het snel voor u verzendt. Wat is meer, we beschikken over gedetailleerde plan te handhaven en verbeteren van de goederen volgens uw suggestie. En de hot-verkoop en nieuwste producten zullen worden aanbevolen voor u volgens uw vorige vraag.

Bij ons: kwaliteit is ons leven, de reputatie is onze ziel en de service is ons hart!

U: We nemen ons hart voor u, omdat u onze beste vriend!

Last update: Jan 09, 2020

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply