video

Blog op RFID-technologie en de toepassing Blog op RFID-technologie en de toepassing Feed

Onze blog is een professionele ruimte voor de RFID-industrie, die is verdeeld in vijf delen, RFID Nieuws, RFID tijdschriften, RFID Tutorials, RFID Basics en video's.

Hier zullen we u meer over de technologie en de toepassing van RFID-kaarten, RFID-tags en RFID Polsbandjes bieden. U leert over meer over de chip, de grootte, vorm, vakmanschap, het werk temperatuur en de toepassing, enz. Natuurlijk, je ook duidelijk weten hoe ze te gebruiken in onze werkelijkheid leven. Dus, als u wilt zien andere wereld in RFID-gebied, klik hier.


on

Dit programma is gebaseerd op de supply chain van de gehele energie-industrie en is een onderzoeksthema voor de fysieke onderste laag van de supply chain en het distributieproces van het geraffineerde oliedistributiebedrijf.


1 Comments

on

Vanaf 2017, Shenzhen XinYeTong Technology Co, Ltd bedrijf hebben bezocht in het buitenland twee grote gebieden in de wereld, Zuidoost-Azië, Dubai.

0 Comments

on

Een auto rijdt op het terrein bij een autodealer en onmiddellijk de informatie, geschiedenis, voorkeuren van de klant en bijna alles wat een dealer wenst te zien op het scherm van de servicemanager. Te goed om waar te zijn? Welnu, dit gebeurt vandaag in steden over de hele wereld.

0 Comments

on

Bedrijven kopen Bluvision's nieuwe BEEK's Mini Tamper Proof Tag om hun waardevolle bezittingen of benodigdheden te beschermen, door te detecteren of iemand de bakenklever verbreekt en vervolgens op basis van die actie waarschuwingen te ontvangen.

0 Comments

on

De Internet of Things is een nieuwe en slimme manier om te controleren al uw fysieke bronnen, met inbegrip van uw voertuigen, gebouwen, gadgets en andere items. Al deze apparaten zijn gekoppeld met elkaar zijn verbonden met elektronica, software, sensoren, actuatoren en netwerk connectiviteit met behulp waarvan de objecten verzamelen en uitwisselen van gegevens.

1 Comments

on

Als ik aan de bar van het Hilton Hotel op de openingsavond van vorige week van RFID Journal LIVE zat! 2014 conferentie, exposant kwam naar me en zei: "Ik kan naar huis gaan nu. Ik heb genoeg leidt vanavond om te rechtvaardigen wat we geïnvesteerd in het gebeurtenislogboek. Geweldige show.

0 Comments

on

Inkjet printable PVC kaarten kunnen direct gebruikt worden voor INKJETPRINTERS.

Na het afdrukken kijken deze kaarten glad en prachtige patronen.

Aangepaste Inkjet kaarten kunnen we leveren voor u.

1 Comments

on

Op het punt wanneer deze kaart contact intelligentie is ingebed in komt de chip in contact met een elektrische connector dat assistenten in het doorlezen van de gegevens van de chip bovendien de gegevens terug componeren.

0 Comments

on

RFID is als een technologie robuust, is hoewel de meeste over RFID praten gericht op groei van de horizontale markt met van de technologie, zoals het aantal industrieën op dit moment profiteren van het. De verticale markt binnen elke industrie is ook zeer indrukwekkend. Binnen elke industrie, is RFID-technologie niet alleen gebruikt voor het bijhouden van items, maar voor een veelheid aan verschillende toepassingen die dagelijks ontstaan.

0 Comments

Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)