Blog op RFID-technologie en de toepassing Blog op RFID-technologie en de toepassing Feed

Onze blog is een professionele ruimte voor de RFID-industrie, die is verdeeld in vijf delen, RFID Nieuws, RFID tijdschriften, RFID Tutorials, RFID Basics en video's.

Hier zullen we u meer over de technologie en de toepassing van RFID-kaarten, RFID-tags en RFID Polsbandjes bieden. U leert over meer over de chip, de grootte, vorm, vakmanschap, het werk temperatuur en de toepassing, enz. Natuurlijk, je ook duidelijk weten hoe ze te gebruiken in onze werkelijkheid leven. Dus, als u wilt zien andere wereld in RFID-gebied, klik hier.


in RFID News on

RFID-elektronische tags zijn verpakt in vele vormen en zijn niet onderhevig aan grootte en standaardvorm, en hun samenstelling is ook anders. Daarom zijn de processen van het verpakkingsproces, zoals de fabricage van de antenne, de vorming van stoten en de onderlinge verbinding van de chipbinding, ook divers.

0 Comments

in RFID News on

Italië Honda is momenteel het bijhouden van de assemblage van de motorfiets onderdelen met behulp van tags die actieve en passieve RFID-technologie te combineren. Dit kan de eerste actieve ultra-wideband (UWB) RFID-toepassing die de Italiaanse regering heeft herzien sinds het begin van 2008. Italië eerder heeft geblokkeerd zijn het gebruik van UWB RFID-technologie met het argument dat het zou interfereren met de frequentie die wordt gebruikt door het Italiaanse leger.

0 Comments

in RFID Journal on

Het traceability-systeem voor voedselkwaliteit en -veiligheid is een informatiebeheersysteem dat productie, inspectie, toezicht en consumptie met elkaar verbindt om consumenten inzicht te geven in de productie- en distributieprocessen die in overeenstemming zijn met gezondheid en veiligheid en om het vertrouwen van de consument te vergroten.


0 Comments

in RFID Tutorials on

In voorraadbeheer zijn er vele soorten gereedschappen, enorme hoeveelheden en veelvuldige magazijnbewerkingen. Als er geen effectieve en betrouwbare identificatietechnologie is, kan voorraadbeheer gemakkelijk in chaos vervallen.


0 Comments

in RFID Basics on

Met de ontwikkeling van de maatschappij nemen grootschalige, gesloten fumemethoden met hoge dichtheid een dominante positie in bij de productie van legkippen en slachtkuikens. Grootschalige landbouw is ontevreden over individuele landbouwervaring.


0 Comments

in RFID Tutorials on

Het internet der dingen (IoT) Het is een groeiende categorie waarin het aantal gewone apparaten via internet is geïntegreerd. Het biedt bedrijven belangrijke kansen om slimmere, beter onderbouwde beslissingen te nemen om hun winstcijfers te verbeteren.


0 Comments

in RFID News on

IoT Technology zal de gebruikerservaring blijven democratiseren en een snellere productontwikkeling en dienstverlening mogelijk maken.


0 Comments

in RFID News on

De uitstekende capaciteit voor het beheer van de fabrieksvoorraad is een belangrijke indicator voor de beoordeling van de prestaties door managers op hoog niveau.


0 Comments

in RFID Tutorials on

Het uitgebreide controlesysteem voor afvalverwerking maakt gebruik van de Internet of Things-technologie, de verzamel- en transportmodus en verbetert het constructie- en bedieningsbewakingssysteem van afvalverwerkingsinstallaties voor huishoudelijk afval.


0 Comments

in RFID Tutorials on

RFID-radiofrequentie-identificatie is een contactloze automatische identificatietechnologie die doelobjecten automatisch identificeert en relevante gegevens verzamelt via radiofrequentiesignalen.


0 Comments

in RFID Journal on

Slimme medische zorg omvat technologieën zoals big data, Internet of Things, mobiele informatie en zelfs geavanceerde technologie in de biochemie, evenals aanverwante infrastructuur.


0 Comments

in RFID Basics on

In dit artikel zullen we de verschillende toepassingen van weerbestendige labels onderzoeken, zodat u beter kunt bepalen of dit type label geschikt is voor uw project.


0 Comments

in RFID Tutorials on

Bij de praktische toepassing van RFID wordt het elektronische label bevestigd aan of ingebed in het oppervlak van het geïdentificeerde object.

0 Comments

in RFID Tutorials on

Geavanceerde NFC-technologie ter bestrijding van namaak beschermt de rechten en belangen van consumenten beter, zodat ze met meer vertrouwen authentieke producten kunnen kopen.


0 Comments

Showing 1 to 14 of 545 (39 Pages)