Blog op RFID-technologie en de toepassing Blog op RFID-technologie en de toepassing Feed

Onze blog is een professionele ruimte voor de RFID-industrie, die is verdeeld in vijf delen, RFID Nieuws, RFID tijdschriften, RFID Tutorials, RFID Basics en video's.

Hier zullen we u meer over de technologie en de toepassing van RFID-kaarten, RFID-tags en RFID Polsbandjes bieden. U leert over meer over de chip, de grootte, vorm, vakmanschap, het werk temperatuur en de toepassing, enz. Natuurlijk, je ook duidelijk weten hoe ze te gebruiken in onze werkelijkheid leven. Dus, als u wilt zien andere wereld in RFID-gebied, klik hier.


in RFID Tutorials on

RFID-technologie helpt veel om de efficiëntie van de afvalbeheeractiviteiten te verhogen. Om deze toepassing te realiseren, is een goed ontworpen, robuuste RFID-tag aan de afvalbakken bevestigd. Het bevat alle gebruikers- / eigenaarinformatie.


0 Comments

in RFID Journal, RFID Tutorials on

Dankzij de RFID-technologie kan al het materiaal zonder uitzondering worden gehanteerd. Zelfs video's en dvd's kunnen worden gelabeld en geïdentificeerd. De RFID-technologie biedt een detectiepercentage van bijna 100 procent. Er is geen vals alarm als een RFID-systeem correct is afgesteld.

0 Comments

in RFID News, RFID Tutorials on

De kracht van connectiviteit breidt zich uit in een ongekend tempo, zonder tekenen van vertraging. Het Internet of Things (IoT) is niets anders dan de samensmelting van slimme apparaten, sensoren en de Connectiviteit van internet.


0 Comments

in RFID Journal on

RFID: de (Radio Frequency IDentification automatische herkenning technologie met behulp van draadloos), IC-tag, een elektronisch label, ook wel aangeduid als RF-tag, verwachte economische rimpel effecten van maximaal 31 biljoen yen in het ministerie van Binnenlandse Zaken en Communicatie in augustus 2003, "2010 omdat de (tussentijdse verslag aan de werkgroep is samengevat op de geavanceerde gebruik van elektronische tags in het alomtegenwoordige netwerk tijdperk) de geest van de aankondiging dat "is nu in het algemeen brede aandacht in Japan zijn.

0 Comments

in RFID Basics, RFID Journal on

Wanneer machines intelligentie weergeven, zoals denken en leren, wordt dit kunstmatige intelligentie genoemd. Machines verwerven kunstmatige intelligentie door de gegevens die ze uit verschillende bronnen ontvangen te analyseren. Machines kunnen leren op basis van ervaringen uit het verleden, zoals mensen.


0 Comments

in RFID News on

eCommerce is zonder twijfel weldra de kolos in de zaal (als de "ruimte" de wereldeconomie is). De top 3 online retailers genereerden in 2017 bijna 100 miljard dollar aan omzet.


0 Comments

in RFID Journal on

Volgens het Global Brand Counterfeiting Report bedroeg de waarde van namaakproducten in 2017 US $ 1,2 biljoen. Verwacht wordt dat dit cijfer zal blijven stijgen, met een waarde van 8,1 biljoen Amerikaanse dollars in 2020. Vanwege namaak zijn veel hoogwaardige merken sterk beïnvloed. Luxe goederen zijn hard geraakt.

0 Comments

in RFID Journal on

Met de voortdurende ontwikkeling van de stad is het concept van openbaar intelligent transport populair geworden in de stedelijke bouw. De RFID UHF-module heeft echter een belangrijke rol gespeeld in de aanleg van stedelijke wegen.

0 Comments

in RFID News on

RFID levert niet alleen een bijdrage op het gebied van kleding, maar van zijn technologie kan worden gezegd dat het enkele eenvoudige en efficiënte methoden op verschillende gebieden brengt, zoals: logistiek, transport, detailhandel, supermarkten, medisch, militair, vermogensbeheer.

0 Comments

in RFID Journal on

Objectief gezien heeft de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) -robots inderdaad verbeteringen gebracht in industrieën zoals productie, transport en logistiek. Robotten kunnen bijvoorbeeld vervelende, repetitieve taken uitvoeren terwijl ze hun concentratie behouden en er is geen risico op fouten. 

0 Comments

in RFID News on

Connected technologie luidt een nieuw tijdperk in van 'Smart Cities', dat belooft de kwaliteit van leven voor miljarden mensen over de hele wereld te verbeteren.


0 Comments

in RFID Journal on

Powercast heeft een batterijvrije RFID-tag voor energie verzamelen vrijgegeven die RFID-gebaseerde updates van e-paperinformatie, zoals artikelprijsupdates, mogelijk maakt. 

0 Comments

in RFID Journal on

Het gebruik van een creditcard vereist meer bescherming dan een bankpas. Als uw creditcard een grote hoeveelheid krediet heeft, als u uw creditcard hebt gestolen en uiteindelijk te laat bent

0 Comments

in RFID News, RFID Tutorials on

Volgens een rapport uit 2016 van CB Insights maakt ongeveer 86% van organisaties in de gezondheidszorg, biowetenschappen en leveranciers van technologie gebruik van kunstmatige intelligentie technologie. Tegen 2020 zullen deze organisaties gemiddeld $ 54 miljoen aan kunstmatige-intelligentieprojecten besteden.

0 Comments

Showing 1 to 14 of 498 (36 Pages)