Blog op RFID-technologie en de toepassing Blog op RFID-technologie en de toepassing Feed

Onze blog is een professionele ruimte voor de RFID-industrie, die is verdeeld in vijf delen, RFID Nieuws, RFID tijdschriften, RFID Tutorials, RFID Basics en video's.

Hier zullen we u meer over de technologie en de toepassing van RFID-kaarten, RFID-tags en RFID Polsbandjes bieden. U leert over meer over de chip, de grootte, vorm, vakmanschap, het werk temperatuur en de toepassing, enz. Natuurlijk, je ook duidelijk weten hoe ze te gebruiken in onze werkelijkheid leven. Dus, als u wilt zien andere wereld in RFID-gebied, klik hier.


in RFID Journal, RFID News on

Asia RFID is een one -stop service fabriek met focus op RFID en NFC producten.Azië RFID kan hoogwaardige RFID -producten en diensten leveren.Het omvat RFID tags, RFID -kaarten, RFID -polsbandjes, NFC -tags, NFC -kaarten en andere producten.We hebben de goedkoopste prijs, de hoogste kwaliteit service en de meest duurzame producten.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

AsiaRFID is een one - stop - fabriek in Azië.We kunnen de hoge kwaliteit van de radiofrequentie - identificatie van producten en diensten.We hebben de diversiteit van het product, de RFID - tag, RFID - kaarten, RFID - armband, het NFC etiketten, kaarten en andere producten van het NFC.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

RFID - technologie als op dit moment een van de belangrijkste instrumenten voor de verzameling van de gegevens automatisch, elektronische etikettering is een essentieel onderdeel van het RFID - systeem, maar in de meeste gevallen, de algemene etikettering is niet sterk, maar kan op verschillende scenario 's van de elektronische etikettering eisen.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Een RFID - lezer, als een snelle gegevens verzamelen en intelligente systemen, optimalisering van de orders en de informatie in het proces, om te voorkomen dat de controle van de identiteit van de operatie bij patiënten met kunstmatige vermindering van de hand van medisch personeel, medische gegevens, de vermindering van het aantal ongevallen.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Sociale ontwikkeling van RFID - technologie van vandaag op tal van gebieden, ter vervanging van de positie van de streepjescode, zo van RFID - technologie in vergelijking met de RFID - technologie en de streepjescode, waar?

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

RFID - als gevolg van de hoge ver lezen, opslag en andere eigenschappen van belang.Het kan niet alleen om ondernemingen te helpen bij het verbeteren van de efficiëntie van het beheer van de goederen en informatie, ook met de verkoop van ondernemingen en ondernemingen in de verwerkende industrie, die nauwkeuriger informatie ontvangen feedback, beheersing van de vraag, de optimalisering van de hele keten.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Bancaire sector. De veiligheid van overdracht van intelligente regelgeving, toezicht en verificatie van de identiteit, die automatisch alarm, om ervoor te zorgen dat de correcte overdracht, banken, de opslag en het vervoer van de doos in de loop van de veiligheid.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

RFID - lezer en een RFID - tag, verandert de wereld van RFID - gebruik van RFID - technologie te verbeteren, is geleidelijk aan China - de bagage is het centrum van het gebruik van RFID - technologie in dienst van de bagage, de hele logistiek volgen, sorteren, de installatie van machines, lossen extractie.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Met het oog op de vermindering van de arbeidskrachten, de verlaging van de kosten, om flexibel te reageren op veranderingen in de markt, beter te kunnen voldoen aan de behoeften van de klanten, de toepassing van RFID - technologie die de dupe worden van het probleem, een intelligente fabricage van de voornaamste technische middelen.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Met de snelle ontwikkeling van de nieuwe "retail" innovatie en toepassing van RFID - tags ook meer en meer in het algemeen, als niemand van de technologie een belangrijk onderdeel van de RFID - tags zijn ook een belangrijke ontwikkeling in de toekomst.Waar is de noodzakelijke nieuwe RFID - technologie.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Zoals bekend is de frequentie van RFID - tags in overeenstemming met de indeling van de hoge frequentie van RFID - tags, lage RFID - tags, UHF - RFID - tag, vandaag hebben we het voornamelijk om de UHF - RFID - tags van de voordelen en de toepassing daarvan.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Met de snelle ontwikkeling van het internet van de dingen, RFID - tags is die betrekking heeft op alle gebieden.Vandaag de dag is om te praten over de hoge frequentie van RFID - tags en UHF - RFID - verschil.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

De grote verscheidenheid van RFID - tag, elk etiket, de eigenschappen, de sterke en zwakke punten zijn de verschillende, in de verschillende eisen en milieu, moeten verschillende RFID - tags zijn speciaal ontworpen.Dit zal je antwoord te geven op de verschillende omstandigheden in de keuze van de RFID - TAG.

0 Comments

in RFID Journal, RFID News on

Een RFID - technologie in het leven wordt steeds belangrijker, in het tijdperk van de toenemende gebruik van RFID - tags.De weg naar herstel van haar is.

0 Comments

Showing 1 to 14 of 582 (42 Pages)