Blog op RFID-technologie en de toepassing Blog op RFID-technologie en de toepassing Feed

Onze blog is een professionele ruimte voor de RFID-industrie, die is verdeeld in vijf delen, RFID Nieuws, RFID tijdschriften, RFID Tutorials, RFID Basics en video's.

Hier zullen we u meer over de technologie en de toepassing van RFID-kaarten, RFID-tags en RFID Polsbandjes bieden. U leert over meer over de chip, de grootte, vorm, vakmanschap, het werk temperatuur en de toepassing, enz. Natuurlijk, je ook duidelijk weten hoe ze te gebruiken in onze werkelijkheid leven. Dus, als u wilt zien andere wereld in RFID-gebied, klik hier.


in RFID Journal on

De snelle ontwikkeling van RFID - technologie, toegepast op tal van gebieden, meer gemeenschappelijke logistiek, vervoer, de detailhandel, de supermarkt, de gezondheidszorg, de militaire, beheer van activa, personeel, zoals de plaats van het volgen, kunnen zien van RFID - figuur.Over de toepassing van RFID - technologie op het gebied van de gezondheidszorg.

0 Comments

in RFID Journal on

EPC/RFID de functies van het systeem, is op RFID - gegevens "erkenning" van de procedure voor het verzamelen van gegevens.

0 Comments

in RFID Journal on

De grafische industrie in 2018 de mogelijkheden en uitdagingen, dan met de komst van de grafische industrie in 2019, de etikettering en de ontwikkeling van een hoe deze mensen, of geef je brengt nieuwe ideeën...

0 Comments

in RFID Journal on

- elektronische etikettering heeft vele voordelen: de erkenning van een snel bewegend object kan lezen, kan ook meerdere objecten, en door de sterke anti - milieu, veiligheid, vertrouwelijkheid, worden hergebruikt, geheugen capaciteit...

0 Comments

in RFID Journal on

Grafeen) is een koolstof op SP ² hybride - Samenstelling van het rooster van de zes - een bijenkorf 2d van nanomaterialen, met uitstekende optische en elektronische en mechanische eigenschappen van materialen, de micro -, nano -, in de verwerking, de energie, de medische en farmaceutische overdracht van belangrijke toepassingen.

0 Comments

in RFID Journal on

Grafeen uitstekende optische en elektronische en mechanische eigenschappen van materialen, de micro -, nano -, in de verwerking, de energie, de medische en farmaceutische overdracht van belangrijke toepassing, worden beschouwd als een toekomstige revolutionaire materiaal.Op het gebied van RFID is een kracht van de etikettering van materialen.

0 Comments

in RFID Journal on

Weet je wat?Auto 's, waar veel gebruik van RFID - tags, maar ook met onze veiligheid en comfort nauw met elkaar verbonden zijn, maar je weet het niet, schiet op. Kom op, in aanvulling op de kennis.

0 Comments

in RFID Journal on

Vandaag heeft geavanceerde technologie drastische veranderingen in verschillende industrieën. Er zijn sommige technologieën die in grote vraag, zijn aangezien zij de macht om handenarbeid en kosten te verminderen.

0 Comments

in RFID Journal on

Smart RFID labels zijn product identificatie labels die zijn beide plastic bekleed of bedekt met papier. Ze helpen om te interageren met de RFID-lezers of met tijd-temperatuur indicatoren.

0 Comments

in RFID Basics on

De RFID-technologieën kunnen worden geïntegreerd in uitzonderlijke apparaten die ondersteuning bieden voor de meeste van de toepassingen met inbegrip van assetmanagement, parkeren controle, en dierlijke bijhouden enz.

0 Comments

in RFID Basics on

RFID-tags worden gebruikt in alle bedrijfstakken deze dagen. Van zuivel op olie gebaseerde producten, hebben alle industrieën aangepast aan de nieuwste technologie evolueren met de ooit zo snel groeiende dynamische wereld.

0 Comments

in RFID Basics on

Technologie en innovatie heeft de meeste dingen zeer gemakkelijk gemaakt door het verminderen van menselijke inspanningen. RFID en NFC zijn ook dat soort revolutionaire technologieën. De labels van de NFC (dichtbij de mededeling van het gebied) zijn kleine stickers met NFC chip gekoppeld of ingebed in het.

0 Comments

in RFID News on

Het toont u hoe te maken gegevenscodering op NFC tag informatie controleren door uw telefoon.

0 Comments

in RFID News on

RFID-elektronische tags zijn verpakt in vele vormen en zijn niet onderhevig aan grootte en standaardvorm, en hun samenstelling is ook anders. Daarom zijn de processen van het verpakkingsproces, zoals de fabricage van de antenne, de vorming van stoten en de onderlinge verbinding van de chipbinding, ook divers.

0 Comments

Showing 1 to 14 of 552 (40 Pages)